Zpět na hlavní stranu            Zpět na hostování            Vybrat jiného hráče

   Zpět na hlavní stranu            Zpět na hostování            Vybrat jiného hráče
 

 

 


 

 

 

 

 

Miroslav Šnejdar ml. Divize AS

 

Sokol Kolín B - 2:6 - KK Konstruktiva Praha C Zpravodaj 26
Mikoláš - 460 : 482 - Šnejdar ml.

Konec dobrý, všechno dobré... parádní výkon na konec sezony jsem si přichystal v Kolíně, který byl zároveň nejlepším na této kuželně. Soupeř hrál také výborně, ale na dvě po sobě jdoucí hodovky v dorážce odpověď nenašel. Celá hra byla parádní (až na pár drobných úletů), ale celkový dojem ze hry byl skvělý. Za zmínku stojí určitě počet hodovek našeho týmu z celého zápasu = 7 !!! (z toho já měl 4 :-D ) Výkonem 482 jsem potvrdil první místo v tabulce jednotlivců co se průměru i zisku bodů týče, takže to naprosto splnilo mé očekávání a cíle s jakými jsem do divize vstupoval. Vybojovali jsme postup, takže si můj táta bude moci zahrát poprvé v kariéře celou sezonu v lize, já jsem si naopak od ligy odpočinul a zažil jsem přitom plno nezapomenutelných okamžiků. Poznal jsem skvělou partu lidí našeho týmu, nové kuželny, hodil jsem dvě pětistovky a krásným zážitkem byl heroický výkon 2922 v Benešově. A příští sezona? :-) Na 100% zkusím opět ligu, ale kde to se ještě uvidí :-)))

 

 Celkově:

Průměr: 453,3 Pořadí: 1. Zisk bodů: 23 Počet zápasů: 26  
 
 

Miroslav Šnejdar ml. Divize AS

 

KK Konstruktiva Praha C - 6:2 - PSK Union Praha Zpravodaj 25
Šnejdar ml. - 468 : 473 - Dittrich

Vzhledem k tomu, že v soutěži nám už o nic nejde, tak nám vedoucí zamíchal se sestavou a nejen, že jsem nehrál v posledním náhozu, ale zahrál jsem si poprvé na drahách 1-2. První půlka byla super za 249, ale soupeř hrál taky skvěle. Vedl jsem jen o dvě, na druhé dráze jsem si nahrál pár kuželek v plných, ale v dorážce jsem vše úspěšně prohospodařil.

 

 Celkově:

Průměr: 450,9 Pořadí: 1. Zisk bodů: 22 Počet zápasů: 25  
 
 

Miroslav Šnejdar ml. Divize AS

 

Astra Zahradní Město - 4:4 - Konstruktiva Praha C Zpravodaj 24
Veselý - 393 : 442 - Šnejdar ml.

Kuželna Astry nacházející se v Pražské čtvrti Záběhlice opravdu stojí za návštěvu. U čísla popisného je uvedeno "Nouzová stavba" a tomu odpovídá i stav této kuželny. Kdybyste hledali sprchy, tak marně a toalety zavánějící po celé chodbě je také pro silnější povahy. Když pominete zázemí kuželny a dostanete se přímo do hry, tak na vás nečeká nic, na co byste se těšili. Kuželky špinavé, padavost kuželek mizerná, různé prapodivné sestavy, k tomu si přidejte možnost úrazu při návratu koule, která několikrát vyskočila těsně před zásobníkem a to co uvidíte na 1ce dráze, to asi nikde nemají... zřejmě kořeny stromů jim upravují povrch dráhy, takže na dvou místech je jasně viditelný vyvýšený práh a sledovat kouli jak se přes ně přehupuje, je až komické. Před hrou jsem věděl, že to bude těžké uhrát zde nějaký solidní výsledek, ale musel jsem se s tím poprat. Plné jsem rozjel za 147, což bylo na zdejší poměry krásný výsledek, soupeř se však držel, takže jsem uhrál jen 5 kuželek. Dorážka byla slabá (jen 61), ale co čekat, když nic nezatáhlo. Soupeř se trápil ještě víc, takže jsem vedl na 208 o 15 kuželek. Druhé plné na již zmiňované "hrbolaté jedničce" jsem zahrál fantasticky. 162 znamenalo navýšení náskoku o 24 kuželek. K tomu jsem přihodil už docela slušnou dorážku 72 a přidal jsem dalších 10 kuželek. Celkově to dalo 442, což jsem před zápasem ani nečekal, takže jsem byl nakonec spokojený.

 

 Celkově:

Průměr: 451,0 Pořadí: 1. Zisk bodů: 22 Počet zápasů: 24  
 
 

Miroslav Šnejdar ml. Divize AS

 

KK Konstruktiva Praha C - 6:2 - SC Radotín Zpravodaj 23
Šnejdar ml. - 483 : 399 - Ujhelyi

Na pořad dne se dostala odveta utkání proti Radotínu, u něhož jsme na podzim těsně podlehli, takže bylo co vracet. Plné jsem začal parádně za 169 a vytvořil jsem si náskok 27 kuželek. Pak jsem k tomu přidal 81 dorážky bez hodovky a byla z toho půlka za rovných 250. Soupeř měl půlku 212, takže nebylo co řešit. Následující plné jsem zahrál opět krásně za 164 a před dorážkou jsem měl 414. Záleželo jak se budou dařit otvírky, ale tentokrát jsem štěstí neměl. I přes dobré hody do ulice z toho padaly lavory nebo v jednom případě dokonce jen 5ka a vzhledem k tomu, že jsem si nepomohl opět ani jednou hodovkou, tak 500 neklaplo. Nicméně 483 bez újezdu je krásný výsledek a potěšující je i 11tá výhra v řadě našeho týmu, což nám s předstihem zajistilo postup do ligy!

 

 Celkově:

Průměr: 451,8 Pořadí: 1. Zisk bodů: 21 Počet zápasů: 23  
 
 

Miroslav Šnejdar ml. Divize AS

 

KK Slavoj Praha B - 1:7 - KK Konstruktiva Praha C Zpravodaj 22
Pravlovský - 427 : 444 - Šnejdar ml.

Dnes na mě čekala nelehká kuželna Žižkova, kde hrají své domácí zápasy Slavoj Praha B. Kuželna je to nádherná, ale ještě asi není dostatečně ohraná, aby to na ní padalo, jak si taková kuželna zaslouží. Plné jsem začal za 151 a ujal jsem se těsného vedení o 4 kuželky. Dorážkou 72 jsem moc neoslnil, ale propadák to také nebyl. Získal jsem dalších 9 kuželek k dobru a vedl jsem tak na půlku 223 o 13 kuželek. Druhé plné byly takřka stejné jako ty první za 152 a soupeři jsem se vzdálil o dalších 10 kuželek. Poslední dorážka byla však trápením a záchranu přinesla až pár hodů před koncem hodovka, která šťastně popadala, aniž bych trefil přední roh nebo-li hodovka bez roha. Poslední dorážka byla jen 69, ale na zisk bodu to stačilo. Celkem to dalo 444 se 4 újezdy a výhra nad soupeřem o 17 kuželek.

 

 Celkově:

Průměr: 451,8 Pořadí: 1. Zisk bodů: 20 Počet zápasů: 22  
 
 

Miroslav Šnejdar ml. Divize AS

 

Konstruktiva Praha C - 7:1 - TJ Sparta Kutná Hora C Zpravodaj 21
Šnejdar ml. - 507 : 459 - Tesař

Dneska jsem si motokáry před zápasem odpustil a vzhledem k tomu, že mě stále bolely ruce, tak jsem se rozhodl pro volnější hody. Po minulých dvou prohrách v řadě jsem byl v obavách, jak to dnes dopadne. Nasadil jsem volnější hody a hned to bylo na hře znát. Většina hodů byla do pravé ulice a když se hod nepovedl, tak to skončilo v levé :-D Plné jsem rozjel parádně za 166 a vedl jsem 10 kuželek. Pak přišla parádní dorážka 97 bez újezdu a byla z toho moje nejlepší dráha v této sezoně = 263! Soupeř hrál ale taky výborně, nicméně 235 mu nestačilo, a tak jsem vedl o 28 kuželek. Druhé plné byly opět fantastické a to jsem si ještě dovolil mrsknout tam dvoje fány za 2! Za zmínku z těchto plných stojí skvělá série 9,9,9,9,8 (ta poslední se kousek posunula ale nezapsala :-) Nakonec z toho bylo v plných opět 166 a vzhledem k tomu, že soupeř trochu polevil na 145, tak bylo jasné, že si výhru pohlídám. Před dorážkou svítilo na displeji 429 a byla tu po delší době opět šance na pětikilo. Dorážku jsem začal příšerně... otvírka 6ka lavor, pak jsem s přehledem vymrsknul zadní fánu a následně jsem 2x ujel na sedláka. První otvírka byla na 6 hodů a já nestačil kroutit hlavou :-D pak už to bylo většinou na 3-4 hody a vzhledem k tomu, že jsem si pomohl i dvěma devítkami, tak to nakonec vyšlo! Celkově to bylo parádních 507, což je mé nejlepší číslo v této sezoně a výhra o 48 kuželek. Zlepšení oproti předvčerejšímu zápasu je o 82 kuželek, takže jsem v jednom týdnu stačil zahrát své nejhorší a zároveň nejlepší domácí číslo.

 

 Celkově:

Průměr: 452,6 Pořadí: 1. Zisk bodů: 19 Počet zápasů: 21  
 
 

Miroslav Šnejdar ml. Divize AS

 

Konstruktiva Praha C - 6:2 - Akuma Kosmonosy B Zpravodaj 21
Šnejdar ml. - 425 : 462 - Vystrčil

Před úterní dohrávkou jsem se byl vyřádit na motokárách a parádně jsem si to užil. Bohužel motokáry nemají žádný posilovač řízení, takže mě z toho pořádně bolely ruce. To co jsem však předváděl při hře, to nebyla žádná jízda, nýbrž pořádně zatažená ruční brzda. Začal jsem krásně 9,7,9,7 ale to bylo asi tak všechno, ostatních 96 hodů bylo z kategorie „parodie na kuželky“. Hlavně dát ránu ať z toho něco napadá... to jo... První plné byly ještě v pohodě za 154, ale prohrál jsem je o kuželku. Pak přišla „suprová“ dorážka 62 bez újezdu, kdy jsem snad netrefil jedinou sestavu a vychutnal jsem si většinu dorážení po kuželce. Soupeř zahrál dorážku taky bídně (jen 59) a tak jsem ještě na půlku vedl na 216 o 2 kuželky. Pak přišly druhé plné a slabých 140, což znamenalo výprask o 28 kuželek! Ještě vše mohla zachránit dorážka, ale zázrak se nekonal. Mých 69 bylo opět málo a vzhledem k soupeřovým 80ti to byl slušný nářez :-D Na celkových 425 jsem byl čuldou a dostal jsem na cestu 37 kuželek. Vzhledem k vývoji utkání to ale nevadilo, protože jsme s přehledem vyhráli 6:2.

 

 Celkově:

Průměr: 452,6 Pořadí: 1. Zisk bodů: 18 Počet zápasů: 20  
 
 

Miroslav Šnejdar ml. Divize AS

 

Sokol Červené Pečky - 2,5:5,5 - Konstruktiva Praha C Zpravodaj 20
Šebor - 439 : 434 - Šnejdar ml.

Tak jsem se konečně dočkal :-D První prohra v soutěži na výkon 434. Hráli jsme na zapadlé stařičké kuželně v Červených Pečkách (foto ve fotogalerii kuželen) a zahrál jsem si zase někde, kde jsem ještě nikdy nebyl. Moc to tam nepadalo, ale zahrát se tam dalo, jen to nebylo nic pro moje ostré hody. Nicméně jsem začal slušně a nebýt slabé chvilky v plných 3,3,2 tak by to bylo lepší. Plné jsem vyhrál na 150 o 6 a s dorážkou 72 jsem přidal jen kuželku. Takže půlka za 222 a vedení o 7 kuželek. Druhé plné byly slušným trápením, kdy jsem nemohl trefit ulici a když už se povedlo, tak z toho moc nenapadalo. Plné 135 a soupeř 144, takže jsem prohrával o 2 kuželky. Druhá dorážka nebyla špatná, ale 77 nestačilo. Soupeř měl totiž rovných 80 a tak se zrodila moje první prohra v soutěži. Radost mi to v žádném případně nezkazilo, protože důležitá byla výhra družstva! Teď nás čekají domácí zápasy a prohra mi dodala motivaci do dalších her, abych se ještě více snažil.

 

 Celkově:

Průměr: 452,9 Pořadí: 1. Zisk bodů: 18 Počet zápasů: 19  
 
 

Miroslav Šnejdar ml. Divize AS

 

Konstruktiva Praha C - 0:0 - Akuma Kosmonosy B Zpravodaj 19
Utkání bylo odloženo z důvodu nemoci hostů.

Komentář bude doplněn po odehrání zápasu. 

 

 Celkově:

Průměr: 455,0 Pořadí: 1. Zisk bodů: 18 Počet zápasů: 18  
 
 

Miroslav Šnejdar ml. Divize AS

 

AC Sparta Praha - 1:7 - KK Konstruktiva Praha C Zpravodaj 18
Dubský - 401 : 484 - Šnejdar ml.

V pondělním zápasu proti Spartě jsem nastupoval na dráhy v opačném pořadí, jelikož Sparta byla jako domácí na kuželně Konstruktivy. Plné jsem začal na 151 a vedením o 11. Pak jsem k tomu přidal hezkou dorážku 88 a byla z toho půlka 239 a vedení o 32 kuželek. Na trojce vždy hraji o něco lépe, tak jsem se těšil, jak se mi dráha vydaří. Plné byly za 160 a před dorážkou jsem měl 399. Dorážka nakonec vyšla taky slušně za 85 a bylo z toho krásných 484. 

 

 Celkově:

Průměr: 455,0 Pořadí: 1. Zisk bodů: 18 Počet zápasů: 18  
 
 

Miroslav Šnejdar ml. Divize AS

 

Konstruktiva Praha C - 7:1 - AŠ Mladá Boleslav B Zpravodaj 17
Šnejdar ml. - 491 : 405 - Samolák

Do zápasu jsem nastupoval za stavu 3:1 a 148 kuželek pro nás, takže naprostá pohoda... plné se mi však moc nedařily a nakonec jsem z toho vydřel 156 a vyhrál jsem je o pouhou jednu kuželku. Naopak v dorážce jsem měl ke konci štěstíčko na hodovky a byla z toho parádní dorážka 98. Na to soupeř odpověď nenašel a tak jsem vedl na 254 o 38. Další plné jsem opět vydřel, jelikož jsem tam měl dost středů za 3, ale 157 bylo hezkých. Soupeř se už pustil úplně se 136 plnými a zbývalo vyřešit tak jako už několikrát, zda-li se podaří 500. Tentokrát to však neklaplo, jelikož ani solidní dorážka 80 nestačila. Škoda, že nepřišla žádná hodovka, ale číslo je to opět parádní. 

 

 Celkově:

Průměr: 455,0 Pořadí: 1. Zisk bodů: 17 Počet zápasů: 17  
 
 

Miroslav Šnejdar ml. Divize AS

 

Konstruktiva Praha C - 6:2 - Sokol Praha-Vršovice Zpravodaj 16
Šnejdar ml. - 501 : 432 - Polák

Dnes jsem si přivedl do hlediště poprvé v sezoně mojí fanynku Lucinku a jsem rád, že mohla být u toho. Povedlo se mi totiž to, k čemu mi už několikrát kousek chyběl. Překonal jsem hranici 500 kuželek! Ale pojďme po stopách mé první 500 hezky od začátku. Plné jsem rozjel parádně za 170 a ujal jsem se vedení nad soupeřem o 26 kuželek. Dorážku jsem zahrál taky hezky za 80, ale ještě jsem dovolil 2 fíky. Půlka byla 250 a vedení o 36 kuželek. Takhle rozehrané jsem to měl již několikrát, ale na čtyřce buď nevyšly plné nebo dorážka. Plné tentokrát vyšly parádně za 161 a před dorážkou svítilo na displeji 411. Na prvních 8 hodů jsem udělal jen 2 devítky, a tak to vypadalo jako obvykle, že se dorážka nepovede. Nicméně pak přišel kombajn 8-1, 9, 6-3, 7-1-1, 9, 9, 6-3 a zaseknul jsem se až při poslední devítce. Naštěstí to stačilo a povedlo se! Poslední dorážka rovných 90 a to znamenalo celkových 501 + výhra nad soupeřem o 69 kuželek. Budu doufat, že to nebyla má poslední pětistovka a že si radost a potěšení ještě tuto sezónu zopakuji :-)

 

 Celkově:

Průměr: 454,9 Pořadí: 1. Zisk bodů: 16 Počet zápasů: 16  
 
 

Miroslav Šnejdar ml. Divize AS

 

TJ Sokol Benešov B - 1:7 - KK Konstruktiva Praha C Zpravodaj 15
Palát - 479 : 495 - Šnejdar ml.

Den před mými narozeninami jsme cestovali na kuželnu do Benešova a věděl jsem, že uhrát zde alespoň bod bude přetěžký úkol. Domácí nikdy nešli pod 27 stovek a už několikrát zde hodili i přes 2800, což bylo hodně vzdálené našemu dosavadnímu rekordu z minulého zápasu (2750). To co mi však nachystali kluci jako báječný a nezapomenutelný dárek, to se jen tak nevidí! Všichni hráli skvěle a kdyby mi někdo řekl, že někdy uvidím takové výkony nebo dokonce, že budu součástí týmu, který to nahraje, tak bych si dlouho klepal na čelo. Je to rekord, který se povede zahrát jednou za život a tímto moc děkuji klukům za skvělou podívanou a nezapomenutelný zážitek !!!

PS: Něco málo k mé hře: Půlka za 233 a prohrál jsem o 7 svou první dráhu v soutěži. Dotáhnul jsem to perfektní dráhou 262 na jedničce a otočil tak duel ve svůj prospěch. 

 

 Celkově:

Průměr: 454,6 Pořadí: 1. Zisk bodů: 15 Počet zápasů: 15  
 
 

Miroslav Šnejdar ml. Divize AS

 

Konstruktiva Praha C - 7:1 - Sokol Brandýs n.L. Zpravodaj 14
Šnejdar ml. - 476 : 431 - Rychetský

Natěšen z Okresních přeborů jsem nastoupil k prvnímu jarnímu utkání a věřil jsem, že podám slušný výkon i dnes. Brandýs na mě nasadil jejich nejlepšího hráče (dle průměru 432,1) ale to jsem před utkáním ani nevěděl. Nicméně hned od začátku jsem napálil plné na 168 a rázem jsem vedl o 25 kuželek. V dorážce jsem na 81 přidal jen 3 a to znamenalo vedení na půlce 249 o 28 kuželek. Druhé plné jsem hrál celé tak nějak nemastně, neslaně a tak z toho bylo „jen“ 147. Nicméně jsem přidal dalších 5 kuželek k mému náskoku a už záleželo jen na tom, jak se mi povede poslední dorážka. Tu jsem zachraňoval v posledních hodech a byla za rovných 80. Celkově tedy 476 se dvěma újezdy a výhra o 45 kuželek. Navíc jsme jako tým vytvořili nový rekord drah 1-4 skvělým výkonem 2750 ! Takže to byl skvělý vstup do jarní části a v následujícím kole se budeme snažit udolat Benešov na jejich sypačce. Držte palce, budeme to potřebovat ;-)

 

 Celkově:

Průměr: 449,6 Pořadí: 1. Zisk bodů: 14 Počet zápasů: 14  
 
 

Miroslav Šnejdar ml. Divize AS

 

KK Konstruktiva Praha C - 6:2 - Sokol Kolín B Zpravodaj 13
Šnejdar ml. - 495 : 447 - Mikoláš

Poslední zápas podzimu byl přede mnou a po rozpačité úterní hře v Poháru jsem měl obavy, co z toho dnes vůbec bude. Začal jsem řádek za 72, takže raketový nástup, ale pak jako by došlo palivo a ve zbylých 15ti hodech už jsem toho moc nepřidal. Plné jsem na 157 vyhrál těsně o 2 kuželky. Dorážka byla super, zejména díky 4 hodovkám, takže 99 a půlka 256 znamenalo pohodlné vedení o 47 kuželek! Plné na 4ce také vyšly i když jsem to zachraňoval v posledních hodech, takže 162 bylo v celkovém součtu 418 před dorážkou. Na 500 bych potřeboval jít přes 9 devítek a to se opět nepovedlo. Jako přes kopírák v minulých domácích zápasech... špatné otvírky a netrefování figur vyústilo v 77 a celkových 495. Nicméně je to skvělý výkon, ze kterého mám radost a budu věřit, že na jaře se mi to už povede :-) Trocha statistik po podzimu. Celkový průměr mám 449,65 přičemž venkovní průměr je 445,14 a domácí senzační 481,17 ! Ze 13ti zápasů jsem všechny vyhrál a dokonce jsem vyhrál všech 26 drah! Za to mohu poděkovat zejména našemu vedoucímu Standovi, protože kdybych hrál na jiných pozicích a proti jiným hráčům, tak by statistika nebyla tak výjimečná.

 

 Celkově:

Průměr: 449,7 Pořadí: 1. Zisk bodů: 13 Počet zápasů: 13  
 
 

Miroslav Šnejdar ml. Divize AS

 

PSK Union Praha - 5:3 - KK Konstruktiva Praha C Zpravodaj 12
Dudycha ml. - 392 : 440 - Šnejdar ml.

Ve čtvrtek večer jsem po krátkém hledání kuželny Unionu Praha nakonec našel. Starší čtyřdráhová kuželna s kuželkami mající černé kabáty, automaty snad ještě z války, tak mi bylo jasné, že to bude stát opravdu za to a taky že jo! Plné jsem začal 144, takže žádný zázrak, nicméně soupeř měl jen 128 a tak jsem vedl o 16 kuželek. Následovala dorážka a taky nic převratného. Na 69 jsem prohrál o kolek, takže náskok po první dráze 213 byl 15 kuželek. Druhé plné jsem rozjel o trochu lépe a bylo z toho 149. Soupeř opět plné nezahrál dobře a přidal jsem k mému náskoku dalších 18 kuželek. Před dorážkou jsem měl 362 a vedl jsem o 33. Poslední dorážka byla slušná za 78 a celkově z toho bylo 440 a výhra o 48 kuželek. Postřehy ze hry? Za celou hru jsem hodil jen jednu hodovku do plných (ještě k tomu z jiné ulice než jsem chtěl) a jedna osmička! Ulice jsem trefoval celkem dost, ale samé šestky a když se usmálo štěstí, tak z toho byla s námahou 7! Výkon 440 je hodně vydřený, takže po hře jsem si oddechnul, že už tady nemusím hrát a zároveň jsem politoval domácí, že tu musí hrát :-D

 

 Celkově:

Průměr: 449,3 Pořadí: 1. Zisk bodů: 12 Počet zápasů: 12  
 
 

Miroslav Šnejdar ml. Divize AS

 

Konstruktiva Praha C - 2:6 - Astra Zahradní Město Zpravodaj 11
Šnejdar ml. - 488 : 447 - Dryák

První plné jsem rozjel celkem slušně za 158 a vedl jsem 13 kuželek. Následovala výborná dorážka 90 s jedním újezdem a navýšení náskoku o 20 kuželek. Půlka tedy 248 a vedení o 33 kuželek. V dalších plných jsem si pojistil náskok, jelikož jsem nahrál 159 a přidal jsem dalších 16 kuželek. Před poslední dorážkou svítilo na displeji 407, takže na 500 bych musel hodit excelentní dorážku. Začal jsem krásně 8-1 a 8-1, ale pak už to taková palba nebyla. Otvírky žádná sláva a sestavy jsem také moc netrefoval, nicméně dorážka 81 nebyla vůbec špatná. Soupeř zahrál poslední dorážku 89, ale to už mu nebylo nic platné. Celkem jsem nahrál 488, což je můj druhý nejlepší výkon sezony, takže jsem byl velice spokojen.

 

 Celkově:

Průměr: 450,6 Pořadí: 1. Zisk bodů: 11 Počet zápasů: 11  
 
 

Miroslav Šnejdar ml. Divize AS

 

SC Radotín - 5:3 - KK Konstruktiva Praha C Zpravodaj 10
Dvořák Petr - 395 : 466 - Šnejdar ml.

Dnes jsme zavítali na „sypačku“ do Radotína a byl to přímý souboj o čelo tabulky, jelikož Radotín byl o 2 body za námi a skóre jsme měli stejné. Měli jsme skvělý začátek a vedli 2:0 o 46 kuželek. Pak přišel velmi slabý střed a rázem to bylo 2:2 a ztráta 63 kuželek. Nicméně pak šel Petr a čekal se bod a snížení radotínského náskoku. Bohužel soupeř zahrál skvěle (454) a nepovedlo se. Já měl před sebou takřka nereálný úkol stáhnout 87 kuželek... :-D ano, přesně tak se všichni smáli, když říkali, že musím na každé dráze vyhrát 44 kuželek. Napálil jsem začátek 9,9,7... nakonec plné za 158 a stáhnul jsem 17. Pak kvalitní dorážka 81 a bylo staženo přesně těch 44 kuželek, které jsem měl :-D Domácím sklaplo, ale pořád tam bylo dost, takže byli ještě v klidu. Na jedničce jsem zahrál opět kvalitních 158, ale stáhnul jsem jen 11 kuželek. Před dorážkou zbývalo ještě 33 a já měl hned prvním hodem hodovku, takže už jen 24 a celá dorážka přede mnou. Bohužel klofáním po jedné se zbývajících 24 kuželek uhrát nepodařilo a tak jsem stáhnul „jen“ 71. Nicméně 466 bylo výborné číslo na místní kuželnu. Na vyrovnání rekordu kuželny zbývalo jen 16 kuželek a to bylo přesně tolik o kolik jsme prohráli.

 

 Celkově:

Průměr: 450,3 Pořadí: 1. Zisk bodů: 10 Počet zápasů: 10  
 
 

Miroslav Šnejdar ml. Divize AS

 

Konstruktiva Praha C - 5:3 - KK Slavoj Praha B Zpravodaj 09
Šnejdar ml. - 497 : 399 - Bubeník

Tak jsem si říkal, jestli bude dnes ten správný den a ta 500 mi už vyjde? Hned v prvních plných jsem doslova vydřel 151, takže s útokem na 500 to moc nevypadalo. Soupeř hrál od začátku špatně, takže první plné jsem vyhrál o 21. Pak následovala dorážka a tam jsem se rozjel pořádně! Parádních 97 znamenalo dráhu 248 a vedení o 48 nad soupeřem, takže už jsem si hrál jen na své číslo. Následně přišlo tornádo na dráze č.4, kde jsem zahrál skvělé plné 178! Před poslední dorážkou jsem měl 426, takže jsem musel jít přes 8 devítek... no a jako na potvoru jsem hodil jen 71 :-D většina otvírek bez roha a když mi tam zbyla pravá ulice, tak jsem jí za celou dorážku netrefil ani jednou. Buď jsem vyrazil přední roh nebo pravou fánu a bylo hotovo. Nicméně 497 je zatím mým nelepším výkonem a věřím, že v některém z dalších domácích zápasů se konečně vše sejde a že ta 500 padne :-)

 

 Celkově:

Průměr: 447,7 Pořadí: 2. Zisk bodů: 9 Počet zápasů: 9  
 
 

Miroslav Šnejdar ml. Divize AS

 

TJ Sparta Kutná Hora C - 2:6 - Konstruktiva Praha C Zpravodaj 08
Tesař - 435 : 474 - Šnejdar ml.

Tak jsem se těšil do Kutné Hory, když jsem viděl výsledky z minulých kol, kdy týmy překonávaly hranici 2600 nebo i 2700 a říkal jsem si, že s kuželnou musely domácí něco udělat, protože vím, že to tam žádná extra sypačka není. Hned po prvních hodech mi bylo jasné, že je vše při starém a je to stejně nepadavé jako to bylo. Náš tým shodil za celý zápas jen 9 hodovek a to je ze 600 hodů sakra málo. Plné jsem začal hodně vlažně, když na 10 hodů jsem měl jen 52 a soupeř už 62. Nakonec jsem zabral a vytáhnul plné na 149. Soupeř měl však ještě o 6 víc. S dorážkou jsem byl spokojen, dobré otvírky a následné dorážení znamenaly 81 a vzhledem k tomu, že soupeř nahrál dorážku o 10 méně, tak jsem dráhu vyhrál na 230 o 4 kuželky. Pak jsem šel na dráhu č.3 a tam jsem se rozjel hned od začátku. Jedna pravá ulice za druhou a kuželky naskakovaly. Plné jsem končil na 157 a soupeř měl jen 139, takže před dorážkou jsem si vybudoval klidný náskok 22 kuželek. Poslední dorážku jsem zahrál na místní poměry kuželny skvěle (87) bez hodovky a nakonec z toho byla jasná výhra na 474 o 39 kuželek. Celkem jsem měl 3 hodovky (tedy třetinu celého týmu) a za zmínku stojí i shozená harmonika se zadním rohem, která hodně potěšila :-)

 

 Celkově:

Průměr: 446,5 Pořadí: 2. Zisk bodů: 8 Počet zápasů: 8  
 
 

Miroslav Šnejdar ml. Divize AS

 

Konstruktiva Praha C - 6:2 - Sokol Červené Pečky Zpravodaj 07
Šnejdar ml. - 482 : 443 - Hrba

Dnes jsem poprvé hrál svými koulemi, jelikož jsem zkoušel nové mazání a bylo to v pohodě. Koule se držely pěkně a lítaly vcelku tam kam jsem chtěl :-) První plné jsem nastartoval za 160 a vybudoval jsem si náskok před dorážkou 21 kuželek. V dorážce jsem si neodpustil jeden újezd, ale i tak to bylo docela slušné (78) a svůj náskok jsem ještě o 6 kuželek navýšil. Pak ale přišla tragédie jménem „plné na čtyřce“... totální propadák se 130, kdy jsem za boha nemohl trefit ulici. Strašné trápení a dostal jsem od soupeře naloženo 21 kuželek. Takže před poslední dorážkou jsem vedl jen o 6 kuželek a ještě jsem se musel hodně snažit, abych svůj boj se soupeřem a dráhou č.4 dotáhnul do vítězného konce. A jak to dopadlo? Dorážka doslova brutální a přesto, že soupeř zahrál kvalitních 81, tak na mých 114 zkrátka neměl. Hodovky jsem měl asi jen 2 v té dorážce, ale solidními otvírkami a následným zavíráním z toho byl doslova kombajn 6-3, 6-3, 6-3, 8-1, 7-2, 9, 8-1... nakonec jsem dráhu vyhrál a celkem z toho bylo parádních 482 a výhra o 39 kuželek. (kontrast na dráze č.4 = 130 + 114 je fakt síla!)

 

 Celkově:

Průměr: 441,0 Pořadí: 8. Zisk bodů: 7 Počet zápasů: 7  
 
 

Miroslav Šnejdar ml. Divize AS

 

Akuma Kosmonosy B - 1:7 - Konstruktiva Praha C Zpravodaj 06
Tajč - 400 : 422 - Šnejdar ml.

To bylo ale trápení... rozhoz super, samá ulice a jen přišla hra, tak ne a ne trefit ulici. A když se povedlo, tak z toho „nasypala“ šestku, případně jsem to dalším hodem srovnal trojkou nebo ještě hůř :-D celá první dráha se 4mi újezdy stála za starou bačkoru, ale vedl jsem na 206 o 12 kuželek. Pořád jsem si říkal, že se už musím chytnout a začít hrát něco pořádného a ono nic. Druhá dráha byla jen o chlup lepší, takže z toho bylo jen 422 s již zmíněnými 4mi újezdy. Ještě štěstí, že se mnou soupeř držel basu a hrál ještě hůř, takže z toho byla výhra o 22 kuželek. Už podruhé v této sezoně jsem měl pouze jednu hodovku za celý zápas, takže hledat na této hře nějaká pozitiva jde jen těžko :-D ale příště to bude určitě lepší :-)

 

 Celkově:

Průměr: 439,7 Pořadí: 8. Zisk bodů: 6 Počet zápasů: 6  
 
 

Miroslav Šnejdar ml. Divize AS

 

Konstruktiva Praha C - 5:3 - AC Sparta Praha Zpravodaj 05
Šnejdar ml. - 471 : 413 - Krákora

Zahájil jsem hru devítkou a ujal jsem se vedení. Nicméně hromada špatných středových hodů mne připravila o dobré plné a tak jsem nastartoval jen 147 plnými. Prohrával jsem o 2, ale do dorážky jsem si věřil. Otvíral jsem si celkem slušně a občas jsem i trefil nějakou sestavu, takže 79 dorážky mi zajistilo výhru na dráze 226 o 14 kuželek. Druhé plné jsem rovněž zahájil hodovkou a tentokrát plné vyšly o něco lépe (156). Soupeř měl jen 138, takže jsem si před dorážkou vytvořil pohodlný náskok 32 kuželek. Dorážku jsem začal výborně, když jsem měl na 9 hodů už 4 devítky (bez hodovky) a bylo jasné, že mě soupeř nedožene. Dorážku jsem v pohodě vyhrál na 89 o dalších 26 kuželek a nakonec z toho bylo krásné číslo 471 s jedním újezdem.

 

 Celkově:

Průměr: 444,1 Pořadí: 7. Zisk bodů: 5 Počet zápasů: 5  
 
 

Miroslav Šnejdar ml. Divize AS

 

TJ AŠ Mladá Boleslav - 1:7 - Konstruktiva Praha C Zpravodaj 04
Průcha - 388 : 439 - Šnejdar ml.

Dnes jsem zavítal na stařičkou kuželnu zapadlou v centru města Mladé Boleslavi a opět jsem tak hrál někde, kde jsem ještě nebyl. Na to, že to byl sadurit, tak to bylo dost citlivé jako desky, takže to kolikrát vzalo pěknou "šajtli". První plné přes 150 a lehce jsem vedl. Dorážka nic moc, takže z toho bylo rovných 220. Nicméně soupeř zahrál tragickou dorážku a vedl jsem o více než 40 kuželek. Druhé plné = na 10 hodů 64 a na zbylých 15 hodů jsem přidal prd. Takže jen 140 a plné jsem lehce prohrál. První otvírka na 5 a soupeř měl už 2 devítky, takže náskok se sice ztenčil, ale pořád tam bylo dost. Soupeř naštěstí tempo neudržel a já naopak zabral a dorážkou 79 jsem ho na dráze udolal asi o 7. Hlavně díky jeho hromadě újezdů, které měl ve druhé polovině dorážky, ale na to se historie ptát nebude. Zkrátka jsem vyhrál na 439 o 51 kuželek. Zajímavostí této kuželny je, že automaty nepořizují zápis jednotlivých hodů! Takže pokud se chcete dozvědět co jste jakým hodem hodili, tak si vemte tužku a papír (případně Vám rádi na kuželně zapůjčí :-D ). A potěšující bylo, že jsem konečně zahrál bez újezdu :-)

 

 Celkově:

Průměr: 442,0 Pořadí: 8. Zisk bodů: 4 Počet zápasů: 4  
 
 

Miroslav Šnejdar ml. Divize AS

 

Sokol Praha-Vršovice - 5:3 - Konstruktiva Praha C Zpravodaj 03
Škoudlín - 436 : 458 - Šnejdar ml.

Tak jsem si připsal další kuželnu do sbírky, kde jsem ještě nehrál. Když jsem viděl, jak se "daří" hráčům přede mnou a sledoval jsem jak to nepadá, tak mě napadlo jen jedno přirovnání = Č. Kamenice :-D (kdo hrál, tak ví). Rozhoz hrůza, ale jakmile začla hra, tak mi tam lítala jedna ulice za druhou a napálil jsem plné 164 a vedl jsem o 15. Dorážka už tak slavná nebyla, ale dráhu jsem vyhrál na 233 o 7 kuželek. Soupeř se držel jako klíště a ne a ne se pustit. Na druhé dráze jsem chytnul opět plné, ale po 10ti hodech, jako by někdo mávnul kouzelným proutkem a bylo po ulici. Dalších 10 hodů jsem se tam patlal a nemohl trefit. Naštěstí před dorážkou jsem ulici znovu chytnul a podle toho vypadala i dorážka 80. Soupeř hrál ale taky výborně na zdejší poměry, a tak jsem vyhrál na 458 jen o 22. Za zmínku stojí i počet hodovek, kterých jsem měl přesně 1 (slovy "jednu" :-D ). 

 

 Celkově:

Průměr: 443,0 Pořadí: 11. Zisk bodů: 3 Počet zápasů: 3  
 
 

Miroslav Šnejdar ml. Divize AS

 

KK Konstruktiva Praha C - 6:2 - TJ Sokol Benešov B Zpravodaj 02
Šnejdar ml. - 454 : 405 - Franěk

Benešov na mě napsal jejich nejlepšího hráče z minulého kola (486) a hned v prvních plných jsem dostal mojí zásluhou 19 kuželek do trika. Mých 133 bylo "úžasných", ale naštěstí to zachránila dorážka 88 a kluci v hledišti. Vůbec jsem si nehlídal čas a nebýt jich, tak bych to nestihl. Posledních cca 8 hodů jsem tam běhal jak splašený zajíc, ale stihnul jsem to :-) Druhá dráha byla lepší = 162 plné a 71 dorážka a nakonec pohodové vítězství jak mé, tak našeho týmu.

 

 Celkově:

Průměr: 435,5 Pořadí: 13. Zisk bodů: 2 Počet zápasů: 2  
 
 

Miroslav Šnejdar ml. Divize AS

 

KK Brandýs n.L. - 6:2 - KK Konstruktiva Praha C Zpravodaj 01
Sommer Vladimír + Václav - 374 : 417 - Šnejdar ml.

Zřejmě jsem byl až moc natěšen na novou kuželnu, nový tým a novou soutěž... bohužel přemíra snahy uhrát nějaký lepší výsledek vyústila v nemastný výkon 417 a jediné mé štěstí bylo, že to Sommerům šlo ještě hůř.

 

 Celkově:

Průměr: 417,0 Pořadí: 40. Zisk bodů: 1 Počet zápasů: 1  
 

 

 

 

 

Miroslav Šnejdar ml.

Sezona 2012-2013

KK Konstruktiva Praha (Pražská divize AS)

 

 

Rozlosování

01.kolo 02.kolo 03.kolo 04.kolo  
  05.kolo 06.kolo 07.kolo 08.kolo 09.kolo 10.kolo  
  11.kolo 12.kolo 13.kolo 14.kolo 15.kolo 16.kolo  
  17.kolo 18.kolo 19.kolo 20.kolo 21.kolo 22.kolo  
  23.kolo 24.kolo 25.kolo 26.kolo

Komplet