Zpět na hlavní stranu            Zpět na hostování            Vybrat jiného hráče

   Zpět na hlavní stranu            Zpět na hostování            Vybrat jiného hráče
 

 

 


 

 

 

 

 

Jaromír Hnát Severočeská divize

 

SKK Bohušovice - 8:0 - TJ Jiskra Nový Bor Zpravodaj 26
Hnát - 464 : 432 - Řeřicha

Komentář není.

 

 Celkově:

Průměr: 421,3 Pořadí: 47.

Zisk bodů: 13,5

Počet zápasů: 25  
 
 

Jaromír Hnát Severočeská divize

 

Sokol Ústí n.L. - 7:1 - SKK Bohušovice Zpravodaj 25
Kunt - 415 : 403 - Hnát

Komentář není.

 

 Celkově:

Průměr: 421,0 Pořadí: 47.

Zisk bodů: 12,5

Počet zápasů: 24  
 
 

Jaromír Hnát Severočeská divize

 

SKK Bohušovice - 7,5:0,5 - TJ Rudolfova huť Dubí Zpravodaj 24
Hnát - 413 : 395 - Čecháček L.

Komentář není.

 

 Celkově:

Průměr: 422,5 Pořadí: 41.

Zisk bodů: 12,5

Počet zápasů: 23  
 
 

Jaromír Hnát Severočeská divize

 

TJ Glaverbel Czech Teplice - 5:3 - SKK Bohušovice Zpravodaj 23
Klaus - 432 : 395 - Hnát

Ať se na to dívám jak chci. Ať přemýšlím co napsat jakkoliv dlouho, vždycky skončím u toho stejného. Tenhle zápas jsem nám prohrál. Nedat v Teplicích 400 je prostě bída. A plné za 266, to je na vážné a hluboké zamyšlení. Obzvláště, když všichni hrají v plných alespoň o 30 více, což by bohatě stačilo. Myslím, že se na tréninku budu muset vrátit k základům a naučit se pořádně držet kouli. V Teplicích jsem s tím měl dost problém. Utírání koule, stejně jako Bistrol hodně pomohlo, ale já už se nezbavil pocitu, že kouli nedržím dobře. A tak byla většina hodů buď tvrdě na středu nebo na fánách. A tímhle způsobem se prostě slušné číslo zahrát nedá.

 

 Celkově:

Průměr: 422,5 Pořadí: 40.

Zisk bodů: 11,5

Počet zápasů: 22  
 
 

Jaromír Hnát Severočeská divize

 

SKK Bohušovice - 8:0 - TJ Lokomotiva Liberec Zpravodaj 22
Hnát - 428 : 420 - Staněk

Při pohledu do výsledků by se mohlo zdát, že náš domácí zápas s Libercem byla jednoznačná záležitost. Ovšem minimálně v mém případě tomu tak vůbec nebylo. Se svým soupeřem jsem se tahal o každou kuželku. V 98. hodě jsem měl 419 a zbývalo mi trefit levou zadní fánu. Soupeř už měl dohráno na 420. Potřeboval jsem tedy dobrat na vítězství. Čehož jsem se tedy opravdu bál. Já a existence nejsme poslední dobou moc dobří kamarádi, zato jsem velký kamarád s újezdy. Nicméně tentokráte se zadařilo. Já dobral a do plných trefil osm. Což bylo první slušné otevření. A tou osmičkou jsem zároveň o kuželku vyhrál dráhu.

 

 Celkově:

Průměr: 425,0 Pořadí: 36.

Zisk bodů: 11,5

Počet zápasů: 21  
 
 

Jaromír Hnát Severočeská divize

 

TJ Spartak Mikulášovice - 6:2 - SKK Bohušovice Zpravodaj 21
Trojan - 441 : 429 - Hnát

V sobotu jsme k zápasu s Mikulášovicemi zajížděli do Šluknova. Nastupoval jsem ve třetí dvojici a po vydařených dvou venkovních zápasech čekal, jak se zadaří tentokrát. Věděl jsem, že ve Šluknově se dají hrát pěkná čísla, i když v dopoledním zápase Šluknova B se Sokol Ústí nad Labem B se jich mnoho nezadařilo. V plných to nezačalo vůbec špatně, když jsem končil na 152 poražených kuželkách. Soupeř hrál ovšem dobře a tak jsem si nahrál jen 7 kuželek. V dorážce se mi podařilo trefit několik pěkných sestav, ale hráč Mikulášovic měl úžasnou otvírku a dvakrát si pomohl devítkou, zatímco já ani jednou, takže se svojí dorážkou 71 jsem prohrál rovné dvě devítky a půlku na 223 jsem prohrál o 11. Po změně drah jsme opět oba hráli hodně vyrovnaně. Na moje plné 152 jsem ovšem ztratil další dvě kuželky. Zbývala poslední dorážka, která měla rozhodnout. A my oba přestali hrát. Špatné otvírky, dobírání po jedné a újezdy. Já z toho dokázal uhrát 54 kuželek, což bylo o jednu kuželku více, než soupeř. Celkově jsem tedy měl 429, což znamenalo prohru o 12 kuželek.

 

 Celkově:

Průměr: 424,9 Pořadí: 37.

Zisk bodů: 10,5

Počet zápasů: 20  
 
 

Jaromír Hnát Severočeská divize

 

Kuželky Podbořany B - 2:6 - SKK Bohušovice Zpravodaj 20
Ambra - 411 : 462 - Hnát

Zápas v Kadani měl být prvním, kde jsem chtěl vyzkoušet svojí novou předzápasovou přípravu v praxi. Místo toho, abych v pátek večer seděl doma a šel brzy spát, zašel jsem si pěkně do hospody, dal si pár piv, popovídal s klukama a mírně kolébavým krokem se po půlnoci vracel domů. Do zápasu v Kadani jsem nastupoval jako druhý, kdy jsme po výborné hře Milana vedli 1:0 s náskokem 89 kuželek. Cíl byl tedy jasný – vyhrát alespoň o jednu kuželku. Rozhoz byl takový všelijaký. Ne a ne trefit pravého sedláka. Pak ale začala hra a musím říci, že se docela dařilo. Do plných to bylo za 162 a vedení o 21 kuželek. Jenže jak se říká, číslo dělá dorážka. Ta však nezačala sérií 8 1, 8 1, 6 3, vůbec špatně. Aniž bych si pomohl hodovkou nebo ujel, končil jsem s dorážkou 79. Půlka tedy byla za pěkných 241 a vedení o 29 kuželek. Po změně drah se první řádek podařil a já měl po deseti hodech 69 kuželek. Pak ovšem přišlo hluché místo, které se ještě navíc kombinovalo s místem slepým (3,4,2), ale i tak z toho byly plné 149 a dalších 9 kuželek k náskoku. S 390 před dorážkou jsem si na 400 docela věřil a to jsem neměl dělat. První devítka na pět s dvěma újezdy do pravého párku. Abych situaci zachránil, dal jsem hned další devítku pro jistotu na 6 hodů s újezdem na pravého sedláka. Pak jsem ale zase začal něco hrát a opět bez jediné devítky končil dorážku za 72. Celkem tedy 462 o 51.

 

 Celkově:

Průměr: 424,5 Pořadí: 39.

Zisk bodů: 10,5

Počet zápasů: 19  
 
 

Jaromír Hnát Severočeská divize

 

SKK Bohušovice - 8:0 - TJ Narex Česká Lípa Zpravodaj 19
Hnát - 419 : 414 - Ludvík V.

Tak naschvál plné 280 a 11 chyb v dorážce. Kolik byste kdo čekal celkové číslo? Já bych si klidně tipnul kolem 390. Naštěstí to ovšem bylo 419 a toto číslo v důležitém zápase s Českou Lípou znamenalo bod pro domácí, i když jen o 5 kuželek. Ale postupně. Plné byly docela trápení. 141 kuželek neznamenalo sice žádnou pohromu, ale taky nic mimořádného. První otvírka do dorážky byla za devět. No, pokračovat dál tímhle způsobem, tak by se ty plné daly ještě zachránit. Pak celkem slušná otvírka. Hlavně to rychle dobrat. Dva naprosto neuvěřitelné újezdy a zobání po jedné. No, to nebylo moc rychlé. Nic moc otvírka, újezdy a dobírání po jedné. Dvě hodovky za sebou. A pak zase újezdy. Se třemi hodovkami a šesti újezdy jsem nakonec končil s dorážkou 71, půlkou 212 a vedením o 21 kuželek. Po změně drah k žádnému prozření nedošlo. Plné opět bída v podobě 139 kuželek. A dorážka? Otvírka 8. Dva újezdy. Trefa. Otvor ze středu... Soupeř na dráze číslo tři hrál pěkně a postupně snižoval náskok a když pár hodů před koncem hodil devítku, byly jsme v podstatě na stejno. Z náskoku mi zbývalo jen pár kuželek a hod k dobru. Oba jsme si otevřeli středovou pětkou, ale já v té chvíli už nemohl prohrát. Postavil jsem se na pravý párek a ujel z leva. Bída. Tak jsem si řekl, že ho prostě posledním hodem sundám. Postavil jsem se znovu na něj a znovu ujel z leva. Myslím, že to bylo celkem symbolické rozloučení se s dorážkou plnou újezdů a chyb.

 

 Celkově:

Průměr: 420,4 Pořadí: 47. Zisk bodů: 9,5 Počet zápasů: 18  
 
 

Jaromír Hnát Severočeská divize

 

TJ Sokol Duchcov B - 5:3 - SKK Bohušovice Zpravodaj 18
Šporer - 489 : 466 - Hnát

Páteční zápasy prostě nemám rád. Je pravda, že třeba v Duchcově je hotovo za dvě a půl hodinky, takže člověk se domů dostane ještě v čase, kdy má otevřeno většina hospod. Je pravda, že se pak člověk může těšit na celý volný víkend. Ale za jakou cenu? Je to za cenu toho, že v jednu chvíli člověk Japonci a Číňance odhaluje skrytá tajemství a netušené možnosti elektrochemické impedanční spektroskopie a o dvě hodinky později stojí na dráze a snaží přesvědčit zákeřnou kulatou věc, aby jezdila tam, kam je potřeba a ne tam, kam se jí chce. Nicméně, pokud by něco mělo změnit můj názor na páteční zápasy, byla by to hra, jaká se mi v Duchcově podařila. S Martinem jsme nastupovali proti hodně silné dvojici a věděli jsme, že jakýkoliv získaný bod bude úspěch, stejně jako jsme věděli, že by po nás nemělo zůstat sto kuželek. Martin se situací popral trochu srdnatěji, než já a zmíněný bod opravdu získal. Já jsem plné na 152 prohrál jen o tři, což nebylo zlé. V dorážce jsem si ovšem nepomohl ani jednou hodovkou, kdežto soupeř této možnosti několikrát využil a mojí dorážku 72 přehrál o rovných 25 kuželek. Po výměně drah mě ke konci plných potkala slabá chvilka, kdy čtyřku ze středu střídala trojka ze středu. Celkové plné 152 ale nebyly zase tak zlé, přesto jsem ztratil dalších 5 kuželek. V druhé dorážce jsem si už i já vypomohl nějakou tou hodovkou a protože hrací náčiní celkem spolupracovalo, dařilo se mi celkem dobírat. Nakonec z toho byla dorážka rovných 90 a celkově 466. Sice jsem dostal o 23 kuželek, ale vzhledem k tomu, že to bylo proti soupeřovým 489, tak jsem byl s výsledkem spokojený.

 

 Celkově:

Průměr: 420,3 Pořadí: 48. Zisk bodů: 8,5 Počet zápasů: 17  
 
 

Jaromír Hnát Severočeská divize

 

SKK Bohušovice - 7:1 - KO Česká Kamenice Zpravodaj 17
Hnát - 427 : 419 - Šmelhaus

Po předchozím domácím zápase jsem v sobotu nastupoval s lehkou nervozitou a slušnými obavami. O tréninku už to si celkem šlo, ale všichni víme, že zápas je něco trochu jiného. První plné nebyly nejhorší. Hostujícímu hráči se na druhé dráze moc nedařilo a já si tak uhrál náskok 18 kuželek. Teď šlo hlavně o to, neztratit ty dvě devítky v dorážce. Hned první otvírka byla naštěstí hodovka. To jednoho vždycky uklidní. V průběhu hry jsem si hodovkou vypomohl ještě dvakrát a tak z toho nakonec byla dorážka 85, pěkná půlka 229 a vedení o 43 kuželek. Jenže pak jsme si vyměnili dráhy. Já se začal opět trápit a soupeř hrál báječně. Po nevydařených plných (135) mi zbývalo vedení o 32 kuželek. Více, než tří devítkové vedení před poslední dorážkou. Jenže hostující hráč hrál dorážku ještě lépe, než plné a hra byla v jednu chvíli v podstatě vyrovnaná. Po sto hodech jsem však měl na kontě 427 shozených kuželek, soupeř 419 a tak bod zůstal u domácího družstva.

 

 Celkově:

Průměr: 414,6 Pořadí: 59. Zisk bodů: 8,5 Počet zápasů: 16  
 
 

Jaromír Hnát Severočeská divize

 

SKK Bohušovice - 6:2 - TJ Doksy Zpravodaj 16
Hnát - 373 : 420 - Kucej

Několikrát se mi už stalo, že jsem byl zvaný na víkendovou akci a já vždy odmítal se slovy „O víkendu hraju kuželky.“ Na to většinou přišel dotaz, jestli tam musím být, jestli by nešlo jednou vynechat a já odpovídám, že to by tedy nešlo. A pak následuje otázka „To hraješ tak dobře, že nemůžeš chybět?“ a já na to odpovídám „Ne, tak špatně. Kdybych tam nebyl já, měli by to soupeři o moc těžší, takže v rámci zachování dramatičnosti zápasu tam prostě být musím.“ No a sobota tato moje slova potvrdila. Z mé strany neuvěřitelně nepovedený zápas a výsledek, který celý zápas hodně zdramatizoval. A přitom to nezačalo tak úplně zle, plné za 152. Jenže pak už prostě nic. Naštěstí tento můj výpadek ostatní dokázali kompenzovat. Obzvláště potom Milan a Semiš, kteří zvedli rekordy drah na 501 kuželek na drahách 1,2, respektive 490 kuželek na drahách 3,4.

 

 Celkově:

Průměr: 414,4 Pořadí: 62. Zisk bodů: 7,5 Počet zápasů: 15  
 
 

Jaromír Hnát Severočeská divize

 

SK Děčín - 1:7 - SKK Bohušovice Zpravodaj 15
Čubr - 416 : 377 - Hnát

Posledně jsem psal něco v tom smyslu, že při hraní kuželek nevadí bolavý kotník, když se při hře používá hlava. No, a v pátek se to v České Kamenici opět potvrdilo. Bohužel tedy z té druhé strany, protože podle všeho jsem měl bolavou hlavu a ani nechci moc přemýšlet nad tím, čím jsem tedy kuželky hrál. Soupeř mě hned od začátku celkem s přehledem válcoval v plných, které jsem na 132 prohrál o rovných 20 kuželek. Chtěl jsem s tím něco udělat v dorážce a částečně se to i podařilo, když jsem na 61 stáhl jednu devítku. Po změně drah hrál soupeř plné opět parádně, ale tentokráte jsem se celkem udržel, když jsem na 139 prohrál dvě kuželky. Jenže pak přišla dorážka, kde jsem buď otevřel středem nebo jsem otevřel slušně, ale hned jsem to zazdil pár újezdy. Nakonec z toho bylo rovných pět devítek. Sumasumárum jsem celkem upachtil 377 kuželek a prohrál jsem o 29.

 

 Celkově:

Průměr: 415,3 Pořadí: 57. Zisk bodů: 7,5 Počet zápasů: 14  
 
 

Jaromír Hnát Severočeská divize

 

SKK Bohušovice - 8:0 - TJ KK Louny Zpravodaj 14
Hnát - 453 : 424 - Maršál

Před Silvestrem jsem si byl zahrát florbal, abych trochu vyběhal cukroví a tato moje snaha byla po špatném došlápnutí oceněna zraněným levým kotníkem. Na rentgenu sice nebylo nic vidět, nicméně před zápasem jsem stihl jediný trénink. Sice jsem po tréninku věděl, že zvládnu odehrát zápas, ale hodně jsem se bál o výsledek, protože jsem se zraněné noze snažil ulevovat a každé rozběhnutí bylo sázkou do loterie. V sobotu jsem tak nastupoval s tím, abych vydržel až do konce (tím jsem si byl celkem jistý) a uhrál alespoň trochu slušný výsledek (tím jsem si nebyl jistý skoro vůbec). Pět minut na rozcvičení uběhlo celkem rychle a já začal hru s vědomím, že ten kotník není 100%. Naštěstí se ukázalo, že kuželky se asi vážně hrají hlavně hlavou a ne kotníkem, protože plné byly za 158. Jenže pak přišla dorážka, které jsem se docela bál. Soupeř se navíc ke konci plných chytil a v dobré hře pokračoval i v dorážce. Ale ani já nedělal nějak moc chyb a jednou jsem si pomohl hodovkou, takže z toho bylo rovných 80 a půlka 238, což znamenalo náskok 23 kuželek. Po změně drah se nemohl soupeř do plných chytit a díky jeho 130 v plných jsem získal dalších 14 kuželek k náskoku. Dorážku hrál ovšem opět výborně a se 79 poraženými kuželkami stáhl svojí ztrátu o 8 kuželek. Soupeř končil se 424 shozenými kuželkami, já se 453.

 

 Celkově:

Průměr: 416,0 Pořadí: 56. Zisk bodů: 7,5 Počet zápasů: 13  
 
 

Jaromír Hnát Severočeská divize

 

TJ Jiskra Nový Bor - 2,5:5,5 - SKK Bohušovice Zpravodaj 13
Svoboda - 403 : 403 - Hnát

V posledním kole jsme zavítali na kuželnu do Nového Boru, kde domácí moc bodů pro hosty většinou připravených nemají. Plné jsem odehrál celkem slušně, ovšem soupeř ještě od dvě kuželky lépe. Pak se mu ovšem vůbec nedařilo v dorážce, takže s půlkou 204 jsem vedl nadějných 21 kuželek. Po změně drah předvedl domácí hráč opět velmi pěkné plné, ale i já se o pár zlepšil a tak jsem před dorážkou stále vedl 16 kuželek. Dorážka byla ovšem z mé strany celkem slušná bída, kterou jsem završil dvěma posledními hody/újezdy do levé fány a tak z toho byla celkově remíza na 403.

 

 Celkově:

Průměr: 415,3 Pořadí: 63. Zisk bodů: 6,5 Počet zápasů: 12  
 
 

Jaromír Hnát Severočeská divize

 

SKK Bohušovice - 6:2 - Sokol Ústí n.L. Zpravodaj 12
Hnát - 416 : 399 - Staněk

Začátek zápasu se celkem pěkně povedl a tak z toho i s chvilkovým "hluchým" místem bylo 154 kuželek do plných. Bohužel, od prvního hodu do dorážky, jako bych na plné zapomněl a neotevřel jsem si a neotevřel a když se k tomu přidalo ještě pár újezdů, byla z toho pěkně bídná dorážka. Nicméně půlka 207 stačila k tomu, abych vyhrál o 13 kuželek. Po změně drah jsem si prohodil také plné s dorážkou, kdy jsem předvedl nepřesvědčivých 138 do plných a situaci zachraňoval slušnější dorážkou. Nakonec tedy 416 a výhra o 17 kuželek.

 

 Celkově:

Průměr: 417,0 Pořadí: 55. Zisk bodů: 6 Počet zápasů: 11  
 
 

Jaromír Hnát Severočeská divize

 

TJ Rudolfova huť Dubí - 3:5 - SKK Bohušovice Zpravodaj 11
Čecháček - 413 : 408 - Hnát

Na kuželně v Teplicích jsem dráhy 3,4 hrával poměrně často a tak jsem si říkal, že by z toho mohlo být nějaké slušné číslo. Plné na čtyřce ale byly jen za rovných 140 a to znamenalo ztrátu 15 kuželek. A to jsem hodně plusových kuželek nahrál až v posledních 7-8 hodech. Nicméně v dorážce se celkem dařila otvírka i dorážení sestav a tak z toho byla dorážka za 80 (bez hodovky), slibných 220 půlka a vedení o nějaký 6 kuželek. Plné na trojce ale byly podobná bída jako na předešlé dráze a na 138 jsem prohrál o 10 kuželek. Bohužel při dorážce nepřišlo vzpamatování se jako na čtyřce a dorážkou jsme se tak s domácím hráčem oba spíše protrápili. Hra to byla vyrovnaná, ale když jsem si pár hodů před koncem otevřel trojkou ze středu a soupeř dorazil, bylo hotovo a já na slabých 408 prohrál o 5 kuželek.

 

 Celkově:

Průměr: 417,0 Pořadí: 60. Zisk bodů: 5 Počet zápasů: 10  
 
 

Jaromír Hnát Severočeská divize

 

SKK Bohušovice - 5:3 - Glaverbel Czech Teplice Zpravodaj 10
Hnát - 433 : 453 - Hybš

V sobotu jsme měli na programu zápas s Teplicemi. Bylo jasné, že tady bude rozhodovat každá kuželka a výsledkový výpadek může hodně zamrzet. Když jsem zjistil, že budu hrát proti Honzovi Hybšovi, bylo mi jasné, že to bude náročný zápas. Plné jsem rozehrál pěkně a bylo z toho rovných 150 a o 4 více, než měl Honza. Jenže pak přišla dorážka a moje obvyklé hloupé újezdy. Naštěstí jsem si třikrát vypomohl hodovkou. Dorážka nakonec 72, půlka 222 a ztráta 10 kuželek. Na čtyřce jsem věřil, že bych mohl potrápit, jenže Honza rozehrál plné ve velké stylu a na to jsem neměl. Moje plné 148 a dostal jsem dalších 14 kuželek. V dorážce se Honzovi moc nedařilo, ale ani já nebyl žádný zázrak a tak jsem dorážkou stáhl jen 4 kuželky.

 

 Celkově:

Průměr: 418,5 Pořadí: 50. Zisk bodů: 5 Počet zápasů: 9  
 
 

Jaromír Hnát Severočeská divize

 

TJ Lokomotiva Liberec - 4,5:3,5 - SKK Bohušovice Zpravodaj 09
Koutný - 432 : 449 - Hnát

Nastupoval jsem na dráhu s vědomím, že na tréninku to nebyla žádná sláva. Rozhoz celkem šel, ale rozhoz a hra bývají velmi často dvě naprosto odlišné kapitoly. Nicméně tentokrát se mi podařilo pokračovat i do hry. Po prvních deseti hodech jsem měl na kontě 69 shozených kuželek. Pak už to šlo pomaleji, ale i tak jsem plné končil se 159, což bylo celkem fajn. Dorážka bez jediné hodovky za 71 také nebyla žádná tragédie a půlka 230 znamenala výhru dráhy a mírný náskok asi 15 kuželek. Po změně drah se však náskok rychle rozplynul. Po prvním řádku jen 51 a soupeř hodně, takže jsme začínali víceméně od znova. Dalších 15 hodů už bylo trochu povedenějších a tak jsem plné končil se 149. V dorážce pak přišel zásekový okamžik, kdy jsem dal čtyři újezdy do levé zadní fány. Nakonec ale opět dorážka i s touhle brzdou a bez hodovky za 70 a výhra na dráze o 2 kuželky.

 

 Celkově:

Průměr: 417,4 Pořadí: 54. Zisk bodů: 5 Počet zápasů: 8  
 
 

Jaromír Hnát Severočeská divize

 

SKK Bohušovice - 6:2 - TJ Spartak Mikulášovice Zpravodaj 08
Hnát - 399 : 403 - Kvasil

V sobotu to vypadalo, že bych si mohl docela pěkně zahrát. V rozhozu to padalo pěkně a první hod do plných za osm byl dobrý začátek. Bohužel, byl to jeden z velmi mála povedených hodů a když dorážka byla samé otevření od středu a dobírání po kuželce, nemohlo z toho být nic dobrého. Půlka 175 a celkem slušná ztráta kuželek. Po změně drah to bylo lepší, ale celkových 399 na výhru o 4 kuželky nestačilo. Ostatní však hráli ve velkém stylu a tak můj, doufám jen výpadek, nezpůsobil nic tragického.

 

 Celkově:

Průměr: 411,1 Pořadí: 69. Zisk bodů: 4 Počet zápasů: 7  
 
 

Jaromír Hnát Severočeská divize

 

TJ Narex Česká Lípa - 6:2 - SKK Bohušovice Zpravodaj 07
Slabý - 407 : 430 - Hnát

Už od prvních hodů v rozhozu se mi dařilo celkem pěkně trefovat pravou ulici. Doufal jsem, že to vydrží i během hry a nakonec ano, alespoň do plných, kdy jsem končil se 157 kuželkami. Dorážka už byla o poznání slabší. Hned první otvírka byla trojka ze středu a pak dobíračka po kuželce. Když už jsem si otevřel, tak jsem ujel, abych neměl moc. Ale i tak z toho bylo 219 a vedení o 20 kuželek. Na druhé dráze (dráha číslo 1) se všeobecně hrálo méně, než na dvojce. Ulici jsem tady neměl tak jistou, ale i tak se mi opět celkem vydařily plné (148). Dorážka bohužel opět řekněme průměrná a i když byla tahle dráha bez újezdu, tak to bylo jen za 63. Celkem tedy 211, což bylo o 3 více, než měl soupeř. Celkem tedy 430 s 305 do plných. Škoda, že v dorážce, ostatně stejně jako za celou hru, mi nepadla ani jedna devítka.

 

 Celkově:

Průměr: 412,1 Pořadí: 70. Zisk bodů: 4 Počet zápasů: 6  
 
 

Jaromír Hnát Severočeská divize

 

SKK Bohušovice - 5:3 - TJ Sokol Duchcov B Zpravodaj 06
Hnát - 427 : 398 - Formánek

Konečně se mi podařilo zahrát alespoň trochu číslo. V průběhu hry se však objevovalo až moc „hluchých míst“, kdy jsem v podstatě nehrál nic. V plných to na čtyřce byla série asi pěti tvrdých středů za tři a pak tři nepochopitelné újezdy do párků. Závěr celého utkání byl hodně napínavý, o čemž svědčí celkový rozdíl o 17 kuželek. Ale zvládli jsme to a do tabulky si připsali dva body.

 

 Celkově:

Průměr: 407,6 Pořadí: 76. Zisk bodů: 3 Počet zápasů: 5  
 
 

Jaromír Hnát Severočeská divize

 

KO Česká Kamenice - 3:5 - SKK Bohušovice Zpravodaj 05
Kohlíčková - 391 : 389 - Hnát

Za hru jsem měl dva povedené hody a jeden z nich jsem bohužel neviděl, protože kuželka dopsala (kdo by to čekal v České Kamenici) když už jsem se vracel pro kouli. Posledním hodem jsem pak hrál do plných a potřeboval jsem šest kuželek na výhru. Pojistil jsem si tedy levou ulici a od fanek trefil tři kuželky.

 

 Celkově:

Průměr: 404,3 Pořadí: 85. Zisk bodů: 2 Počet zápasů: 4  
 
 

Jaromír Hnát Severočeská divize

 

SKK Bohušovice - 8:0 - Kuželky Podbořany B Zpravodaj 04
Hnát - 400 : 377 - Ambrová

Vydřených 400 na domácí kuželně. K tomu se nedá nic moc říci. Byla to prostě bída od začátku až do konce. Hlavně se pojistit, aby se to už neopakovalo.

 

 Celkově:

Průměr: 409,3 Pořadí: 81. Zisk bodů: 2 Počet zápasů: 3  
 
 

Jaromír Hnát Severočeská divize

 

TJ Doksy - 2:6 - SKK Bohušovice Zpravodaj 03
Klíma - 389 : 411 - Hnát

Nastoupil jsem do zápasu za stavu 1:0 pro nás a s 29 kuželkami k dobru. Odehrál jsem rozhazové hody a začal hru sedmičkou. To by celkem šlo. Jenže pak jak mávnutím kouzelným proutkem nešlo prostě nic. Tvrdý střed nebo fány. Tak nějak vypadaly moje plné a se 118 po 25 hodech (po deseti jsem měl 39) jsem na domácího hráče moc velký dojem neudělal, protože mi naložil něco kolem 30 kuželek. Dorážka 71 nebyla naštěstí tak tragická jako plné a protože se domácímu hráči v dorážce moc nevedlo, prohrával jsem po půlce 6 kuželek. Po změně drah jsem naštěstí pořád něco hrál a tak plné 143 a dorážka 79 zajistily bod za vítězství a dalších 22 kuželek pro tým. Ovšem plné 118 mě bude strašit ještě dlouho.

 

 Celkově:

Průměr: 414,0 Pořadí: 60. Zisk bodů: 1 Počet zápasů: 2  
 
 

Jaromír Hnát Severočeská divize

 

SKK Bohušovice - 7,5:0,5 - SK Děčín Zpravodaj 02
Hnát nehrál

Nehrál jsem.

 

 Celkově:

Průměr: 417,0 Pořadí: -. Zisk bodů: 0 Počet zápasů: 1  
 
 

Jaromír Hnát Severočeská divize

 

TJ KK Louny - 4:4 - SKK Bohušovice Zpravodaj 01
Maršál - 422 : 417 - Hnát

Komentář není.

 

 Celkově:

Průměr: 417,0 Pořadí: -. Zisk bodů: 0 Počet zápasů: 1  
 

 

 

 

 

Jaromír Hnát

Sezona 2012-2013

SKK Bohušovice (Severočeská divize)

 

 

Rozlosování

01.kolo 02.kolo 03.kolo 04.kolo  
  05.kolo 06.kolo 07.kolo 08.kolo 09.kolo 10.kolo  
  11.kolo 12.kolo 13.kolo 14.kolo 15.kolo 16.kolo  
  17.kolo 18.kolo 19.kolo 20.kolo 21.kolo 22.kolo  
  23.kolo 24.kolo 25.kolo 26.kolo

Komplet